THE PINK FLOYD HAPPENING

Den 10:e September 1967 spelade Pink Floyd på jazzklubben Gyllene Cirkeln i Stockholm. Konserten spelades in med professionella mikrofoner och en Revoxbandspelare. Det har visat sig att den här inspelningen är den enda existerande av en komplett Pink Floyd-konsert från 1967. Inspelningen håller yppersta klass och att lyssna på rullbandet är det närmaste en tidsmaskin kan komma.

Den 3:e och 7:e Maj öppnar vi åter dörrarna till Gyllene Cirkeln för en rekonstruktion av den magiska eftermiddagen den 10:e september 1967. Med den faktiska bandspelaren och dess mikrofoner på exakt samma scen tillsammans med specialtillverkade Pink Floyd-dockor bärandes identiska kläder och instrument som bandet hade 1967 så kommer vi för första gången sedan det begav sig ge världen möjlighet att än en gång bevittna THE PINK FLOYD - Live på Gyllene Cirkeln.

Även det fenomenala Stockholmsbandet LOST IN RICK WRIGHT'S WARDROBE kommer att framför ett PINK FLOYD-set av sällan skådat slag. De framför odödliga klassiker som Syd Barrett & Co skrev under åren 1965-1968. DJ:s Peter & Johan från KLUBB FOLKE.

Förutom Pink Floyds musik kommer kvällens meny bestå av spännande drinkar & kulinariska rätter för alla smaker av mästerkockarna från restaurang "TVÅ GRABBAR OCH KÖK".

Pris: 450 SEK